Ingatlan ügyvéd Pécsett, adásvételi szerződés ügyvéd által Pécs

ingatlan-ügyvéd-budapesten

Ingatlan adás-vétel

Ingatlan adás-vételi szerződések

Ingatlan ügyvéd Budapesten

Szolgáltatások

Budapest Ügyvédi Iroda

Ház adásvételi szerződés

ügyvédi iroda

Hívjon most a
06 30 443 8082 számon!

Ingatlan adás-vételi szerződés készítése Budapesten

Ingatlan ügyvéd Budapest

Ügyvédi iroda Budapesten

Ingatlanjogi
Tanácsadás
Budapesten

Ingatlan Ügyvéd
Budapest

 

 


 

 

 

Ügyvédi iroda Pécs
ingatlan ügyvéd

Pécsi ügyvédek vállalják ingatlanjogi szerződések elkészítését, ingatlan adásvételi szerződés készítése ügyvéd által Pécs városában.

Ajándékozási szerződések, ingatlan adás vételi szerződés készítése ügyvédek által Pécs városában, lakás átírás, ház átírás Pécsett, ingatlanjogi tanácsadás és egyéb ingatlan szerződések készítése rövid idő alatt versenyképes árakon.

Megtalálta álmai otthonát és nem tudja, hogyan kezdjen neki?

Milyen papírokra lesz szükség, hová kell menni először, milyen igazolásokat kell benyújtani a bankhoz, ha hitelre szeretne lakást vásárolni? Mikor lesz az ingatlan ténylegesen az Ön tulajdonában? Meddig tart a lakásvásárlás? Milyen költségekkel kell számolni?

Ilyen és hasonló kérdések mindenkiben felmerülnek, aki először vesz lakást, házat vagy más ingatlant.

Ingatlan jogász Pécsett

A törvény értelmében, az ingó vagyontárgyakkal ellentétben ingatlan adásvételi szerződés készítésére csak ügyvéd vagy ügyvédi iroda jogosult, és szükség van az ügyvédi ellenjegyzésre is. E nélkül a Földhivatal nem fogja bejegyezni az Ön tulajdonjogát a tulajdonlapon.

Ha már megvan álmai otthona, ne habozzon, hívjon minket azonnal, hogy megbeszéljük, milyen iratokra lesz szüksége, mit kell először intézni, és mi az, ami még úgymond ráér, miközben a másik dolog már folyamatban van.

Ha hitelre szeretne vásárolni, akkor érdemes benézni néhány bankba, hitelintézetbe és megérdeklődeni, hogy milyen feltételek mellett és milyen költségekkel hajlandók hitelt folyósítani a számunkra.

Készüljünk fel rá, hogy az első bólogatós kérdés-felelet után (amikor is a banki alkalmazott a legtöbb dologra rábólint a hitelünkkel kapcsolatban) a későbbiekben egy szigorú hitel elbírálatnak kell megfelelnünk, ahol akár további papírokat is bekérhet a bank, ilyenkor előfordulhat, hogy a hitelbírálat megszakad, bizonyos időre megáll, amíg be nem nyújtjuk a kért iratokat.

Azt is érdemes megérdeklődenünk, hogy van milyen feltételeket szeretne a bank belefűzni az ingatlan adásvételi szerződésbe, nehogy a szerződés aláírása után derüljön ki, hogy módosítani kell rajta, mert bizonyos mondatoknak benne kell lenniük.

Ha már megvan álmai otthona és ingatlan adásvételi szerződésre van szüksége Pécsett, hívjon minket a 06 30 443 8082 számon!

Hívjon most a 06 30 443 8082 számon!

 

 
Ingatlan Ügyvéd Budapest Ingatlan Adásvételi Szerződés