Ház adásvételi szerződés Budapesten

ingatlan-ügyvéd-budapesten

Ingatlan adás-vétel

Ingatlan adás-vételi szerződések

Ingatlan ügyvéd Budapesten

Jogi fordítás

Parlament.hu

Szolgáltatások

Ház adásvételi szerződés

ügyvédi iroda

Hívjon most a
06 30 443 8082 számon

Ingatlan adás-vételi szerződés készítése Budapesten

Ingatlan ügyvéd Budapest

Ügyvédi iroda Budapesten

 

 

 

Ház adásvételi szerződések
ház adásvétel

Ház adásvételi szerződés, lakás adásvételi szerződés, ingatlan adás vételi szerződések készítése és ellenjegyzése Budapesten.

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően ügyvédi irodánk Budapesten vállalja ház adásvételi szerződések készítését akár rövid határidővel is. Ha Ön megtalálta a megfelelő házat és segítséget szeretne az adásvételi szerződés elkészítésében és ellenjegyzésében, akkor ne habozzon, hívjon minket most a 06 30 443 8082 számon, hogy megbeszéljük a részleteket.

Ház adás vétel Budapesten
budapest ingatlan ügyvéd

Ház adásvételi szerződések szerkesztése, készítése és ellenjegyzése akár rövid határidővel is. Ügyvédi irodánk vállalja, hogy tartja a bankokkal a kapcsolatot, elintéz mindent az illetékes földhivatallal és ellátja Önt tanácsokkal az adásvétel kimenetét illetően.

Miért éppen mi?

Mert az elmúlt években rengeteg embernek segítettünk Budapesten ház adásvétel ügyben, s mert úgy érezzük, hogy kellő tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy Ön a lehető legrövidebb időn belül elintézze az ingatlan vásárlást és átiratást. Ha bővebb információt szeretne kapni ház adásvételi szerződés, lakás adásvételi szerződéssel kapcsolatban, kérem hívjon minket most rögtön a 06 30 443 8082 számon.

Házvásárlás, lakásvásárlás, szerződések

Ahhoz, hogy a földhivatal elismerje és elfogadja a ház adásvételi szerződést, azt egy ügyvéddel kell ellenjegyeztetni, csak ezután lesz az érvényes okirat, aminek alapján a Földhivatal bejegyezheti a tulajdonjog változást az ingatlan tulajdoni lapján.

 

Hívjon most a 06 30 443 8082 számon!

 

 
Ingatlan Ügyvéd Budapest Ingatlan Adásvételi Szerződés